BERNER PORTÅPNERE

m2 Berner portåpnere ansees som den nye motorgenerasjonen, med sikkerhet for din garasje. Portåpnerne fra Berner åpner og lukker ikke bare garasjeporten pålitelig, men de forener for første gang alle innovative funksjoner og fordeler i èn motor. Med egen produksjon i Tyskland oppfyller Berner mangfoldige kundeønsker og tilbyr praksisorienterte løsninger.

GA 103berner_103
GA 203berner_203
GA 403berner_403
GA 501GA501
INNOVATIVE FUNKSJONER

icon_innbrudd

INNBRUDDSBESKYTTELSE

Når porten stenges smekker sikringen inn i anslaget til styreskinnen. Dette er den mest effektive beskyttelsen mot at porten kan jekkes opp. Denne mekaniske sikringen fungerer alltid. Også uten strøm!

icon_utkopling

INTELLIGENT UTKOPLINGSAUTOMATIKK

Ved hinder stopper porten omgående og kjører opp igjen. Utkoplingsautomatikken kontrollerer seg selv og justerer seg evt. på nytt. På denne måten er det ikke mulig med feil.

icon_betjening

ENKEL BETJENING

Innlæring og programmering gjøres enkelt med tastetrykk og ny menyføring, på denne måten kan så og si hvem som helst, innlære og betjene motoren raskt – noe som igjen kan spare deg for både tid og penger.

icon_luft

LUFTEFUNKSJON

Portåpneren kan om ønskelig programmeres med 2 forskjellige åpninghøyder. Det å benytte en lufteposisjon gjør utlufting enkelt om man ikke har andre utluftingsmuligheter i garasjen.

icon_skinnesystem

SKINNESYSTEM

Den 3 cm flate skinnen leveres med den velprøvde og slitesterke polyurtan tannreimen med innstøpte stålwire.

icon_softstop

MYK START OG STOPP

Standard, integrert myk-start og myk-stopp funksjon sørger for en rolig og skånsom drift.

icon_tuv

KVALITETSSTEMPLET

Alle Berner garasjeportmotorer er velprøvd i alle deres funksjoner og er utmerket med kvalitetsstempelet TÜV-og kontrollert for standard.

icon_garantier

GARANTERT KVALITET

Alle Berner garasjeportmotorer har 5 års garanti, i tillegg til 2 års garanti på alt av ekstra utstyr.