INFORMASJON

FDV FDV DOKUMENTASJON FOR BERNER PORTÅPNER

FDV dokumentasjon innebærer krav til forvaltning, drift og vedlikehold av et produkt. Dokumentasjonen inneholder generell informasjon om portåpnerne, samt veiledning til vedlikehold og sikkerhet. Ved hjelp av FDV dokumentasjon skal det være mulig å drifte og vedlikeholde på en effektiv og økonomisk måte, slik at garasjeporten skal fungere optimalt over hele dens «estimerte» levetid.
Last ned
TYPISK BERNER – TEKNIKK SOM HAR DET I SEG.

icon_innbrudd

INNBRUDDSBESKYTTELSE
Når porten stenges smekker sikringen inn i anslaget til styreskinnen. Dette er den mest effektive beskyttelsen mot at porten kan jekkes opp. Denne mekaniske sikringen fungerer alltid. Også uten strøm!

icon_utkopling

INTELLIGENT
UTKOPLINGSAUTOMATIKK

Ved hinder stopper porten omgående og kjører opp igjen. Utkoplingsautomatikken kontrollerer seg selv og justerer seg evt. på nytt. På denne måten er det ikke mulig med feil.

icon_betjening

ENKEL BETJENING
Innlæring og programmering gjøres enkelt med tastetrykk og ny menyføring, på denne måten kan så og si hvem som helst, innlære og betjene motoren raskt – noe som igjen kan spare deg for både tid og penger.

icon_luft

LUFTEFUNKSJON
Portåpneren kan om ønskelig programmeres med 2 forskjellige åpninghøyder. Det å benytte en lufteposisjon gjør utlufting enkelt om man ikke har andre utluftingsmuligheter i garasjen.

icon_skinnesystem

SKINNESYSTEM
Den 3 cm flate skinnen leveres med den velprøvde og slitesterke polyurtan tannreimen med innstøpte stålwire.

icon_softstop

MYK START OG STOPP
Standard, integrert myk-start og myk-stopp funksjon sørger for en rolig og skånsom drift.

icon_tuv

KVALITETSSTEMPLET
Alle Berner garasjeportmotorer er velprøvd i alle deres funksjoner og er utmerket med kvalitetsstempelet TÜV-og kontrollert for standard.

icon_garantier

GARANTERT KVALITET
Alle Berner garasjeportmotorer har 5 års garanti, i tillegg til 2 års garanti på alt av ekstra utstyr.