INFORMASJON

FDV FDV DOKUMENTASJON FOR MARANTEC PORTÅPNER

FDV dokumentasjon innebærer krav til forvaltning, drift og vedlikehold av et produkt. Dokumentasjonen inneholder generell informasjon om portåpnerne, samt veiledning til vedlikehold og sikkerhet. Ved hjelp av FDV dokumentasjon skal det være mulig å drifte og vedlikeholde på en effektiv og økonomisk måte, slik at garasjeporten skal fungere optimalt over hele dens «estimerte» levetid.
Last ned

Industri_panel

MULTILAGSPANEL:
TLP industriport består av 40 mm tykk sandwich-isolert stålseksjon. Standard seksjonshøyder er 500 og 610 mm.

1. Tetningslist
2.Polyurethanskum
3. Innside profilert stålplate
4. Utside profilert stålplate

 

 

Tekniske opplysninger

tekniskeopplysninger

fordeler
HVORFOR VELGE RYTERNA GARASJEPORT?
Komfort. Leddport er enkel og bruke – den gir deg maksimal plass både inni og utenfor garasjen. Dette gir deg mulighet til å parkere bilen helt inntil porten.
Variasjon. Bredt utvalg av design. Ryterna tilbyr flere typer leddporter av både standard og unik design. Har du en visjon om hvordan porten din skal se ut? Ryterna produserer ut i fra kundens ønsker.Tilpassing. Alle garasjeporter produseres etter nøyaktige mål og ønsker. Du kan derfor få en port som passer nøyaktig til din garasje for en gunstig pris.

 

Last ned

inndeling_ryterna
FYLLING- OG VINDUSINNDELING

 

 

CE
CE-MERKET OG SP GODKJENT
Ryterna industriporter er CE-merket og oppfyller de nyeste EN-kravene. Porten er testet og godkjent av laboratoriet SP Provning Forskning i Sverige.

 

SERTIFIKATER

declaration-industrial-door
certificate1
certificate3
certificate4
certificate8
certificate9