Liftmaster, Merket for den profesjonelle

LIFTMASTER_LM60EV_1Liftmaster LM60EVS

Liftmaster garasjeportåpnere tilbyr et bredt utvalg når det gjelder ytelse, funksjoner og holdbarhet. De er laget for å svare til en profesjonell installatørs forventninger om å gi god servive til huseiere. de har også vist seg å tåle selv de tøffeste forhold og år med utvidet bruk, og er tilgjengelig med innovative tilbehør designet for å gjøre adgang til hjemmet mer praktisk.

 

 

Kvalitet

LIFTMASTER_LM80EV_1Liftmaster LM80EVS

Liftmasters selvpålagte kvalitetsoppdrag er å overgå forventingene til våre kunder ved å tilby dem enestående produkter og tjenester. Vi setter kvalitet i høysetet i alt vi gjør. Slik blir hver enkelt av oss ansvarlig og forpliktet til å kontinuerlig forbedre effektiviteten av våre kvalitetsstyringssystemer og oppnå våre kvalitetsmål. Vi vil alltid tilby oplæring, prossesser og systemer som forsikrer overholdelse av kvalitetskrav, som skaper kunde tilfredshet.

 

Design møter teknologi

LIFTMASTER_LM100EV_1Liftmaster LM100EVS

Det nye designet på våre Evolution-portåpnere er en kombinasjon av nytenkning og energibesparelse. De nye portåpnerne er utstyrt med den beste radioytelsen noensinne. Dette betyr portåpneren både mottar og returnerer signal. Mottakeren håndterer både 433MHz og 868MHz. Like viktig er teknologinyheten myQ.