Carl Wathne er daglig leder i Asker og Bærum Garasjeporter AS. Vi sørger for at du som kunde får de beste produktene og den beste servicen. Våre montører utfører kvalitet i sitt arbeid og sikrer problemfri drift av din garasjeport.

Vi utfører også snekker arbeid når du trenger å bygge om portåpningen. Enten gjøre innkjøringen større, bygge om fra 2 enkle porter til 1 dobbelport eller tilpasse åpningen fra vippeport til leddport.

Asker og Bærum Garasjeporter AS leverer og monterer garasjeporter og portåpnere. Vi har et stort utvalg av garasjeporter utført både i tre og stål. Totalt har vi mer enn 25 års erfaring i portbransjen. Vi leverer Raynor Garasjeporter, Ryterna og i tillegg leverer vi treporter.

I over 25 år har vi holdt til i asker like utenfor Oslo. Vi utfører måltagning og utarbeider komplette tilbud på garasjeporter, og om nødvendig også inkludert demontering av eksisterende garasjeport, snekkerarbeid etc.

Vi har dyktige montører som utfører kvaltet i arbeidet sitt. Kombinerer dette med solid kvalitet i alle våre porter (som også er CE og ISO godkjente) får du et produkt som vil vare uten bekymring i mange år. Som eier av garasjeport levert fra oss skal du også være trygg på å få profesjonell hjelp til service, reservedeler etc.